2012年7月25日水曜日

healthy egg [cooking manual for singles #3] - 健康な卵

this will serve you with a tender egg with rice
これはご飯と柔らかい卵をご提供します。


prepare your homemade kitchen set
あなたの手作りのキッチンセットを準備


defrost your chicken meat from fridge
冷蔵庫から鶏肉を解凍


chop your onions
あなたのタマネギを切る


make chicken stock with sliced chicken meat
スライスした鶏肉とチキンストックを作る


store some if you need for next cooking
あなたが次の料理に必要な場合は、一部を格納


fry your onion
あなたのオニオンフライ


beat your egg

あなたの卵を溶く

strain your onion from remaining oil

残りの油からあなたのタマネギを痛める

add your soy sauce, sesame oil, and sugar

お醤油、ごま油、砂糖を追加

add your onion to your beaten egg

あなたの溶き卵にタマネギを追加する

add the beaten egg into the boiling chicken stock
沸騰鶏がらスープに溶き卵を追加


close with your pan cover

あなたのパンカバーを閉じる

prepare your gohan

あなたのごはんを準備

gently pour everything above your gohan

そっとごはん上記のすべてを注ぐ

your healthy egg is ready with your selected ingredients

あなたの健康な卵は、選択した成分と準備ができている

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